Security in timpul deplasarii

Fie ca va aflati intr-o cafenea, intr-o calatorie din weekend sau intr-un hotel: smartphone-ul si tableta dvs. sunt intotdeauna impreuna cu datele dvs. personale. Acesta este motivul pentru care este important sa va protejati companionul dvs. mobil impotriva programelor malware. G DATA Mobile Internet Security va protejeaza smartphone-urile si tabletele, care utilizeaza un sistem de operare Android, la fel de fiabil ca si computerele. In plus, ofera multe functionalitati utile: daca, de exemplu, v-ati pierdut aparatul sau a fost furat, il puteti gasi in orice moment sau puteti sterge de la distanta datele de pe el.

Malware scanner

Scanerul nostru eficient depisteaza si curata imediat malware-ul. Scanerul de malware conectat in cloud blocheaza infractorii cibernetici care incearca sa se conecteze pe dispozitiv.

Controlul aplicatiilor

Aplicatia G DATA App analizeaza autorizatiile aplicatiilor instalate. Daca o aplicatie cere autorizatii care nu sunt legate de functia acesteia, veti primi o notificare. De asemenea, puteti seta o parola pentru anumite aplicatii, astfel incat acestea sa inceapa sa functioneze numai atunci cand le mentionati in mod explicit.

Asistenta rapida in situatii de urgenta

Accident? Talharie? Urgenta medicala? Nu exista timp de pierdut in aceste situatii. Puteti utiliza butonul de panica din interfata solutiei pentru a apela imediat la ajutor, fara a fi necesar sa deschideti mai intai agenda de telefon sau o alta aplicatie. Pur si simplu apasati butonul si un e-mail va fi trimis cu datele GPS actuale la adresa de e-mail memorata.

Vechile sisteme de operare

95% dintre toti utilizatorii de Android au instalat un sistem de operare invechit pe smartphone-ul sau tableta lor. In prezent, 67% din toate smartphone-urile sau tabletele utilizate in Germania ruleaza sistemul de operare Android.

Noi programe malware de Android

Expertii in securitatea datelor DATA au detectat 3.246.284 noi amenintari malware Android in 2016. Prognosticul pana la sfarsitul anului 2017 este pentru un total de 3.5 milioane de noi amenintari Android.

Tehnologiile inteligente din spatele antivirusului

Scanerele de virusi functioneaza pe baza de semnaturi. Expertii in solutii antivirus le utilizeaza pentru a determina caracteristicile fiecarei noi tulpini malware. Scanerul poate utiliza o astfel de semnatura pentru a clasifica fisierele de pe computer ca fiind malware.

Browser dedicat copiilor

Beneficiati de un expert pe smartphone sau tableta: cu G DATA Mobile Security Android instalati un browser adecvat copiilor pe dispozitivul mobil. Impreuna cu pedagogi sociali si psihologi am dezvoltat o lista de site-uri web sigure. In plus, va oferim posibilitatea de a bloca site-uri web necorespunzatoare. Modificati lista in functie de dorintele voastre, iar copiii vostri vor descoperi Internetul intr-un mediu sigur si protejat.

Pastreaza controlul dispozitivele tale mobile

Daca pierdeti sau rataciti smartphone-ul sau tableta, Mobile Security va ajuta sa il gasiti rapid. Localizati dispozitivul prin intermediul platformei online G DATA. Cu cateva clicuri veti sti daca smartphone-ul este in buzunar de la haina sau daca l-ati uitat la birou sau in masina. Inainte ca bateria sa se descarce complet, aplicatia G DATA transmite ultima locatie a dispozitivului, astfel incat sa il puteti gasi cand este deja inchis. Iar G DATA respecta legile stricte de confidentialitate a datelor din Germania – asigurand siguranta datelor si coordonatelor voastre.

Sigur in deplasare: online si in viata reala

Protectie online perfecta.

Indiferent ce faceti online, browser-ul incorporat in G DATA Mobile Security Android va ofera o protectie fiabila impotriva atacurilor de phishing si blocheaza site-urile web daunatoare sau frauduloase. Sunteti pe deplin protejat chiar si atunci cand navigati cu browserele Google Chrome sau Mozilla Firefox, ceea ce inseamna ca puteti naviga linistit pe smartphone-ul sau tableta Android.

Asistenta rapida in situatii de urgenta

Accident? Talharie? Urgenta medicala? Nu exista timp de pierdut in aceste situatii. Puteti utiliza butonul de panica din interfata solutiei pentru a apela imediat la ajutor, fara a fi necesar sa deschideti mai intai agenda de telefon sau o alta aplicatie. Pur si simplu apasati butonul si un e-mail va fi trimis cu datele GPS actuale la adresa de e-mail memorata.

Cerinte de sistem 

G DATA Mobile Security Android este disponibil pentru dispozitivele pe care ruleaza sistemul de operare Android 5 sau o versiune ulterioara.