Disponibilitate si

Performanta

Mobile Device

Management

Servicii

Cloud

Endpoint Security

Datorita numeroaselor variante malware detectate zilnic, antivirusul este inca unul dintre fundamentele tuturor conceptelor de securitate IT. Detectia bazata pe semnaturi este in continuare cea mai eficienta metoda de cautare a virusilor, troienilor si a celorlalte amenintari similare din retele. Solutiile moderne G DATA Endpoint Security functioneaza cu ajutorul mecanismelor inteligente suplimentare, cum ar fi euristica, analiza comportamentului si protectia exploatarilor, neoferind noilor programe malware si programelor exploit 0-day sanse de reusita.

O protectie chiar si mai mare este oferita prin masuri preventive, cum ar fi clientul de firewall si gestionarea completa a patch-urilor de securitate. In timp ce firewall-ul previne initial accesul nedorit la reteaua dvs., G DATA Patch Management va ajuta cu distributia controlata a patch-urilor pentru a inchide vulnerabilitatile de securitate.

Mobile Device Management

Pastrati controlul: G DATA Mobile Device Management va ajuta sa implementati strategia BYOD si sa gestionati eficient dispozitivele cu iOS si Android. Protejati-va fiabil dispozitivele cu Android impotriva malware-ului, stergeti de la distanta datele sensibile in caz de furt sau pierdere si utilizati posibilitatile de gestionare a permisiunilor individuale pentru a va proteja compania de accesul neautorizat.

Disponibilitate si performanta

109,6 miliarde de euro

Aceasta a fost suma totala a prejudiciilor cauzate de infractiunile informatice din ultimii 2 ani, conform unor autoevaluari ale companiilor intervievate.

(Sursa: Bitkom, Wirtschaftsschutz in der digitalen Welt 2017)

41% dintre companiile intervievate au recunoscut ca, in ultimii doi ani, acestia au fost afectati de sabotarea digitala a sistemelor informatice si a productiei sau ca procesele companiei au fost sau ar fi putut fi afectate.

(Sursa: Bitkom, Wirtschaftsschutz in der digitalen Welt 2017)

Daca infrastructura IT nu este bine pusa la punct, se ajunge inevitabil la probleme mari. Pe nivel intern, angajatii solicita ca toate sistemele sa functioneze fara niciun fel de intreruperi. Pe plan extern, partenerii de afaceri si clientii se bazeaza pe functionarea corecta a magazinelor online, sistemelor de comunicatii, API-urilor si a altor sisteme IT. Erorile serverului, precum si hardware-ul necorespunzator scalat sau defect pot provoca daune economice la fel de rapid ca un atac malware sau un atac directionat al hackerilor.

 

Conformitate IT

98% dintre intreprinderile de dimensiuni medii considera structurile de respectare a normelor, mai ales in domeniul protectiei datelor, ca esentiale.

(Sursa: Studie Ebner Stolz / F.A.Z.-Institut / Forsa 2016)

Companiile care stocheaza si proceseaza date cu caracter personal trebuie sa respecte regulamente stricte care determina modul in care sunt protejate aceste date si modul in care acestea pot fi utilizate si transmise. Orice incalcare poate fi pedepsita cu amenzi foarte mari. Subiectul respectarii conformitatii IT este, prin urmare, extrem de important pentru fiecare companie.

Solutiile G DATA va sprijina in respectarea politicilor de conformitate cu, de exemplu, managementul politicilor, metode de protectie antispam, ce includ tehnologia Outbreak Shield, posibilitatile de introducere si raportare a datelor, precum si ofertele de servicii personalizate.

Server & Gateway Security

“Unul dintre cei mai frecventi vectori de infectare cu malware ai unui sistem sunt atasamentele de e-mail, precum si asa-numitele Drive-by-Downloads, care se produc neobservate de utilizator atunci cand acesta viziteaza un site infectat”.

(Sursa: BSI, Die Lage der IT-Sicherheit in Germania 2016)

 

Pentru a mentine daunele la un nivel minim, regula este: Cu cat se detecteaza mai repede un program malware in retea, cu atat mai bine. Nu asteptati sa eliminati programele malware de pe endpoint, ci faceti deja acest lucru la nivel de protectie servere si gateway-uri. Tot traficul de retea ce trece prin serverele de posta electronica, serverele proxy sau serverele de fisiere pot fi verificate in aceste puncte. Protectia serverelor si solutiile de protectie gateway protejeaza, totodata, acele endpoint-uri din reteaua dvs. care nu dispun de o protectie adecvata.

Raportare si audit IT

O tema importanta in companiile germane este rationalizarea portofoliului de aplicatii – pastrarea inventarului initial este una dintre cele mai mari provocari.

(Sursa: Studien “IT-Trends” 2016 & 2017, Capgemini)

Retelele companiilor devin rapid complicate. Mentinerea unei imagini de ansamblu asupra starii de securitate sau realizarea unui inventar al software-ului implementat pe clienti este o provocare chiar si pentru administratorii experimentati. G DATA va ajuta sa pastrati o imagine de ansamblu a retelei dvs. in orice moment, oferind un manager de rapoarte clar, precum si o consola centrala de management.

Servicii Cloud

G DATA este partener de solutii Microsoft Cloud Germany. Solutia Managed Endpoint Security powered by Microsoft Azure combina avantajele unei solutii de securitate gestionate cu disponibilitate ridicata si scalabilitate garantata. Datele sensibile ale partenerilor si clientilor nostri sunt stocate in centrele de date germane, sub conducerea unui mandatar german. Toate aspectele legate de protectia datelor germane si europene sunt conforme, pentru a va ajuta sa respectati reglementarile actuale de conformitate.

Toate solutiile software G DATA va protejeaza cu ajutorul tehnologiilor bazate pe cloud imediat dupa aparitia noilor amenintari de pe Internet. Caracteristicile adreselor URL sau fisierelor daunatoare sunt stocate in Cloud si comparate cu site-ul web vizitat sau cu fisierele descarcate.

Christoph Stegemann

Head of IT Service Center al aeroportului  international Münster Osnabrück

Aveti incredere in G DATA

Fabricat in Germania

Software-ul nostru de securitate sta la baza actului strict german de protectie a datelor – asigurand cele mai inalte standarde de securitate.

Suport tehnic

In sediul central din Bochum, laboratoarele G DATA Security si echipa de servicii lucreaza impreuna.