Cautati cea mai buna protectie pentru computerul dvs? Avem solutia potrivita pentru dvs. De la protectia de baza impotriva virusilor la un pachet complet, fara griji, incluzand un firewall, Manager de parole si accesorii pentru cresterea performantei sistemului – instalati oricare versiune de test pentru 30 de zile.

Windows

G DATA Internet Security

G DATA Internet Security  cu protectie antivirus si exploit protection! Securitate impotriva virusilor, a programelor spion, a hackerilor si a programelor malware.

G DATA Total Security

Utilizati G DATA Total Security pentru o securitate maxima impotriva aplicatiilor spyware, a troienilor, a spamului si a altor programe malware! Pachetul complet, fara griji, ce include un firewall puternic si o protectie activa anti-exploit.

G DATA Antivirus 

Convingeti-va acum de G DATA Antivirus cu protectie anti-exploit! Cea mai buna protectie impotriva virusilor, troienilor, phishing-ului si a altor programe malware.

Mobile

G DATA Mobile Internet Security

G DATA Mobile Internet Security ofera protectie completa impotriva programelor malware, a aplicatiilor intruzive si a atacurilor de tip phishing. Localizati dispozitivele pierdute sau stergeti continutul de la distanta pentru a preveni accesul neautorizat.

G DATA Secure Chat

Va protejam datele personale – si pastrati controlul total al mesajelor, imaginilor si videoclipurilor dvs. confidentiale. Cu G DATA Secure Chat puteti comunica in mod confortabil, stiind intotdeauna ca aveti confidentialitatea asigurata.

Mac OS X

Antivirus pentru Mac

G DATA Antivirus for Mac ofera o protectie speciala impotriva virusilor si a incercarilor de phishing pentru sistemul dvs. de operare Mac OS X®. Nu numai ca protejeaza proactiv impotriva virusilor de Mac, dar ofera si protectie suplimentara pentru PC-urile Windows care sunt conectate la reteaua dvs. Protectia integrata anti-phishing blocheaza site-urile care incearca sa va spioneze datele.

Incearca software-ul G DATA gratuit

Comandarea rapida a unui cadou, schimbarea furnizorului de energie sau efectuarea de cercetari de baza pentru cursuri – bucurati-va de viata digitala fara nicio teama din partea hackerilor, virusilor si a programelor ransomware. Fie ca efectuati banking, cumparaturi sau jocuri online, navigarea inteligenta pe Internet este gratuita si usoara cu versiunea dvs. de incercare G DATA.

Securitatea satisface confortul

Expertii G DATA dezvolta solutii antivirus care sunt sigure si usor de utilizat. Este simplu sa instalati pe computer versiunea gratuita de incercare G DATA. Aceasta va scaneaza sistemul de troieni, virusi si alte programe malware, fara a va deranja in timp ce lucrati, navigati sau va jucati. Securitatea poate fi atat de simpla.

Versiunea dvs. de incercare cu cel mai bun suport

Ai intrebari? Echipa noastra de asistenta va sta la dispozitie in timpul perioadei de proba de 30 de zile. Personalul nostru va ajuta sa va convertiti solutia G DATA de la un trial la o versiune completa dupa achizitie. Experimentati acum 30 de zile de securitate fara niciun risc si incercati gratuit programele antivirus G DATA.