Inovator

Cea mai buna protectie G DATA pentru Windows: noile noastre tehnologii DeepRay® si BEAST folosesc inteligenta artificiala si analiza comportamentala pentru a detecta malware-ul camuflat si necunoscut.

Inteligent

Tehnologiile noastre Next Generation recunosc prin comportamentul programelor daca este planificat un atac. De aceea, sunteti intotdeauna cu un pas inaintea hackerilor.

Intransigent

Fie ca va confruntati cu santaj sau cereri de rascumparare, brese de securitate sau servicii bancare online, sunteti in siguranta.

Windows

Protectie impotriva virusilor, programelor ransomware si a altor tipuri de malware

Performanta a computerului la un nivel inalt de securitate

Actualizari de semnaturi a bazei de date de virusi la interval de o ora

Tehnologii DeepRay® si BEAST pentru protectie importriva malware-ului camuflat si necunoscut

Servicii bancare si cumparaturi online sigure

Protectie anti-spam si anti-phishing

Exploit-Protection protejeaza impotriva atacurilor ce vizeaza vulnerabilitatile din programele software

Scanare automata a stick-urilor USB si a hard disk-urilor externe

Firewall de incredere pentru protejarea impotriva atacurilor hackerilor

Supraveghere a modul de utilizare al Internetului de catre copii

Backup automat in cloud

Backup criptat salvat local sau extern

Nu uitati niciodata o parola datorita modulului  Password Manager

Controlul accesului la computer blocheaza dispozitivele neautorizate

macOS

Protectie in timp real, fara sa fie afectata performanta

Protectia browserului pentru navigare sigura pe Internet

Carantina pentru fisiere suspecte

Protectie impotriva malware-urilor de Mac si Windows

Android

Protectie impotriva virusilor de Android

Browser integrat cu protectie pentru surf pe Internet si phishing

Localizare rapida a dispozitivului datorita functiei de urmarire dispozitiv

Controlul aplicatiilor si protective prin parola

Supraveghere a modul de utilizare al Internetului de catre copii

iOS

Browser integrat cu protectie pentru surf pe Internet si phishing

Localizare rapida a dispozitivului datorita functiei de urmarire dispozitiv

Supraveghere a modul de utilizare al Internetului de catre copii

Scaner de coduri QR sigur si verificat

Tehnologiile inteligente din spatele antivirusului

Scaner antivirus sofisticat

Scanerele de virusi functioneaza pe baza de semnaturi. Expertii in solutii antivirus le utilizeaza pentru a determina caracteristicile fiecarei noi tulpini malware. Scanerul poate utiliza o astfel de semnatura pentru a clasifica fisierele de pe computer ca fiind malware.

Nucleul tuturor solutiilor G DATA dedicate computerelor cu Windows este tehnologia CloseGap. Doua motoare de scanare ce lucreaza impreuna intr-o armonie perfecta pentru a garanta o securitate maxima. Impreuna, va scanează sistemul impotriva programelor malware distribuite pe scara larga si detecteaza amenintari noi sau directionate. Tehnologiile inteligente se completeaza reciproc si lucreaza exact acolo unde este necesar – fara a afecta viteza computerului.

In medie, expertii G DATA SecurityLabs inregistreaza 4,2 variante noi de semnaturi in fiecare secunda.

Are un fisier un comportament suspect?

Nu toate programele malware distribuite de infractorii cibernetici sunt cunoscute furnizorilor de solutii antivirus. Lucram cu tehnologii proactive, astfel incat toate aceste programe malware sa poata fi detectate.

“In zilele noastre, fiecare produs antivirus de top are nevoie de tehnologii proactive.”

– G DATA PC Malware Raport H2 / 2015

Behaviour Blocker detecteaza malware-ul datorita comportamentului sau. Ce se intampla dupa ce ati facut dublu clic pe un fisier? Sunt procese nedorite ramase in fundal? Analiza noastra de comportament opreste descarcari neobservate inainte ca acestea sa prezinte un risc.

Bresele de securitate reprezinta porti de intrare pentru malware

Pe langa site-urile de phishing, majoritatea atacurilor de pe Internet au loc prin intermediul infectiilor de tip drive-by. Site-uri web de spionaj verifica in primul rand in configuratia computerului aplicatiile vulnerabile la atacuri, asa cum sunt programele add-on din browserul dvs. Daca este descoperita bresa potrivita, pe computer este descarcat un exploit adecvat. Ca si in cazul publicitatii personalizate, aceasta este adaptat cu precizie. Codul rau intentionat exploateaza bresa de securitate, astfel incat sa poata descarca si executa pe viitor programe malware suplimentare – de exemplu, troieni de rascumparare sau troieni bancari.

Oferim protectie impotriva exploatarilor prin intermediul tehnologiei dezvoltate pe plan intern. Principalul lucru pe ce trebuie constientizat este ca numeroase procese mici se desfasoara consecutiv intr-un program. Fiecare proces reactioneaza la cel anterior si asa mai departe. Exploatarile sunt date care provoaca reactii eronate in aceasta secventa. Programul ruleaza apoi diferit decat ar trebui sa o faca. Pentru a detecta acest lucru, Exploit Protection ruleaza testele de memorie si verifica durata de desfasurare a secventelor programelor individuale. Aceasta inseamna ca va poate proteja calculatorul de exploatari necunoscute pana acum.

“Ca intotdeauna, Flash ramane cel mai important vector de atac pentru kiturile de exploatare”.

– G DATA PC Malware Raport H2 / 2015

Nicio sansa pentru troienii de extorcare

Ransomware este un tip de malware – ceea ce face ca scanerele de virusi si monitorizarea comportamentala il pot detecta si opri. Am dezvoltat un proces complet nou pentru a raspunde intr-un mod specific activitatilor de rascumparare. G DATA Anti-Ransomware este o tehnologie proactiva – criptarea incercata de troieni este detectata in timp util pe baza caracteristicilor tipice acestui tip de malware. De exemplu, programele ransomware actioneaza prin oprirea backup-urilor sistemului de operare, criptarea unui numar semnificativ de fisiere intr-un timp scurt sau schimbarea extensiilor de fisiere (de ex. .docx in .locky). Astfel de procese sunt oprite imediat, astfel incat imaginile, videoclipurile, documentele si e-mailurile sa nu poata fi criptate.

De 6 ori mai multe programe ransomware au fost descoperite pe computerele din intreaga lume in februarie 2016 fata de octombrie 2015. (Sursa: BSI)

Cerinte de sistem

■ Microsoft Windows 11 / 10 / 8.1 / 7 (SP1): min. 2 GB de memorie RAM

■ Toate functiile din solutiile G DATA sunt suportate pe sisteme cu 32 si 64 de biti

■ Este necesara o conexiune la Internet pentru a instala software-ul si pentru actualizari ale semnaturilor de virusi si de software