Nicio sansa pentru malware

Detecteaza automat si elimina amenintarile la adresa Mac-urilor fara pierderi de performanta.

Protectie impotriva link-urilor periculoase

Indiferent daca navigati pe web sau pe retele sociale: daca faceti clic pe un link suspect, protectia antivirus pentru MacOS blocheaza site-urile web infectate.

Virus scan la cerere

Scanati fisierele sau stick-urile USB. Pur si simplu, prin drag & drop peste simbolul G DATA.

Protectia ta completa dedicata pentru macOS

Intotdeauna sigur – cu protectie in timp real

Cand editati, scrieti sau va relaxati la un film, scanerul in timp real lucreaza pentru dvs. Acesta scaneaza sistemul in fundal – fara a incetini Mac-ul. Cand un fisier este creat, deschis sau modificat, G DATA Antivirus for Mac verifica acest proces si intrerupe operatiile suspecte. Pentru a va proteja de efectele adverse, malware-ul potential este trimis in carantina. Atunci decideti ce faceti cu el.

Scanari manuale

Malware-ul se poate ascunde cu usurinta pe stick-uri USB sau hard-uri externe. Scanati orice suport amovibil pe care il conectati la computer.

Pur si simplu trageti si fixati pictograma stick-ului de stocare, a unui fisier selectat sau a unor foldere in fereastra aplicatiei dvs. G DATA Antivirus for Mac sau pe pictograma G DATA.

“Pur si simplu trageti si fixati fisierele sau folderele pe pictograma G DATA pentru a incepe scanarea virusilor”.

Protectie pentru familie si prieteni

Protejati-va prietenii si rudele de atacurile cibernetice. G DATA va ofera semnaturi Windows in plus fata de protectia antivirus eficienta pentru Mac. Malware-ul de Windows nu reprezinta o amenintare la adresa calculatorului dvs. Mac, dar poate ajunge la PC-uri prin e-mail sau pe suporturi amovibile. Cu G DATA Antivirus for Mac, nu mai raspanditi virusi de Windows.

Expertii de la G DATA Security Labs au contorizat 4.891.304 noi tipuri de malware in prima jumatate a anului 2017, cand Windows reprezenta de departe cea mai mare proportie dintre platformele pe care activeaza programele malware.

Navigati pe Internet fara griji

Totodata, avem grija de tine si de familia ta pe traseele tale din web: Protectia de Internet pentru browser-ul tau recunoaste link-urile daunatoare si blocheaza site-urile de phishing inselatoare. Activati extensia pentru Google Chrome sau Apple Safari prin atingerea unui buton.

Operare simpla si intuitiva

Interfata clara a utilizatorului : Selectati cu un clic ce anume trebuie scanat – si totul este sigur. In fereastra aplicatiei, puteti verifica, de asemenea, starea actuala de securitate a sistemului dvs. in orice moment.

Cerinte de sistem

■ Computer MacOS 10.12 sau versiune ulterioara, 2 GB RAM

■ Antivirus Mac suporta sistemul de operare Monterey

■ Pentru a instala software-ul, pentru semnaturi de virusi, precum si pentru actualizari de software, este necesara o conexiune la Internet

Mac si OS X sunt marci comerciale ale Apple Inc., inregistrate in S.U.A. si in alte tari